Opinie makijaż permanentny

Poznaj opinie o wykonanych makijażach permanentnych

Kiedy ludzie znajdą coś dobrego, chcą o tym powiedzieć innym. Dlatego referencje są tak ważne dla każdej marki.

Referencje to nie tylko sposób na reklamę, ale także sposób na wyróżnienie osiągnięć i jakości oferowanych przez nas usług. Zadowolony klient to najlepsze nagroda i sukces, który pomaga innym odnaleźć innym wysokiej jakości usługi! Poznaj opinie i zaufaj moim makijażom permanentnym.

Poznaj opinie o mojej pracy i jej efektach. Dokładam wszelkich starań, by osoby, które mi zaufały były w pełni zadowolone, a wręcz zachwycone efektami. Szereg działań, ciągła praca, ciągle to nowe przypadki łatwiejszej czy trudniejszej skóry, a także ciągłe doszkalanie się na kursach i szkoleniach w Polsce i zagranicą pozwalają mi wykonywać zabiegi makijażu z pełną dokładnością. A do tego w stylu, który jest ponadczasowy i elegancki. Zaufanie i opinie ludzi poniżej (niestety zmieniona polityka Facebook wpływa na błędną ilość wyświetlanych opinii, realnie jest ich już ponad 70),
a także opinie Google  oraz  opinie Facebook świadczą o tym, że moje starania i wytrwałość nie idzie na marne.
Możecie mi zaufać, nie zawiedziecie się, zapraszam do siebie. :)

Oliwia przybyła
Oliwia Przybyła
2021-06-24
poleca
Super atmosfera i super wykonana robota! 😍 polecam z całego serca 😁👌
Mariola margi
Mariola Margi
2020-12-11
poleca
super zdolne dziewczyny, profesjonalistki z wysokiej półki.
Marta gorzelańczyk
Marta Gorzelańczyk
2020-09-25
poleca
Brwi i usta wyglądają znakomicie, idealnie ❤️ Pani Paulina jest świetną profesjonalistką 😊 Wrócę na pewno ❤️
Honorata antonowicz
Honorata Antonowicz
2020-07-10
poleca
Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Pauliny, jest to przemiła, kontaktowa , profesjonalna osoba . Dzięki niej mogę cieszyć się pięknymi brwiami 🥰 , które Pani Paulina uratowała po nieudanym zabiegu w innym salonie . Bardzo dziękuję za profesjonalne podejście 🙂 POLECAM 100 % 🙂🙂🙂
Renata hatlas-czupryniak marek czupryniak
Renata Hatlas-Czupryniak Marek Czupryniak
2019-12-20
poleca
Paula ma "zlote rece" i wielkie serce. POLECAMY😉
Magdalena banaszewska
Magdalena Banaszewska
2019-09-30
poleca
Jestem bardzo zadowolona z paznokci i szczerze polecam😘
Karolina banaś hofman
Karolina Banaś Hofman
2019-04-12
poleca
Polecam z CAŁEGO SERCA Panią Paulinke . Profesionalistka ! Brwi o jakich marzyłam .
Magdalena dziarska
Magdalena Dziarska
2019-03-22
poleca
Pełen profesjonalizm! Pani Paulina jest mistrzynią w swym zawodzie☺
Ewa rogowicz
Ewa Rogowicz
2018-12-20
poleca
Korzystam z usług Moodita już od kilku lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Dziewczyny, które tam pracują są sympatyczne, potrafią indywidualnie i profesjonalnie podejść do klienta. Rzęsy, jak i paznokcie pierwsza klasa, Paulina potrafi wyczarować krajobraz na paznokciach 😍. Perfekcja odgrywa tutaj ważną rolę, widać że praca sprawia dziewczynom przyjemność i robią to z pasją. Czas spędzony w salonie Moodita to chwila relaksu, która należy się każdej z Pań.

Chętnie poznam Twoje oczekiwania i życzenia. Zależy mi, żebyś czuła się wyjątkowo, a przede wszystkim zadowolona!

Przewiń do góry